Eeva Peura

_MG_5516_netti
(c) Sonja Siikanen

”Innostun herkästi uusista asioista tai ihmisistä. Olen positiivinen ja näen monessa hyvää. Ongelmiin suhtaudun ratkaisukeskeisesti enkä oikeastaan murehdi sellaista, mihin en voi itse vaikuttaa. Olen tasapainoinen ja tiedän mitä olen ja mitä en ole. Olen myös ylpeä kuvataiteilijan ammatistani. Olen tehnyt rohkeita ratkaisuja ja paljon työtä ja on ihana huomata, että sillä kaikella on ollut jokin tarkoitus.

Ajattelen, että Suomi on puhdas, turvallinen ja tasa-arvoinen maa. Rakastan täällä vuodenaikoja ja kieltä, suomalaisia sitkeitä mummoja ja juroja pappoja. Kaupunkifestareita, avantouintia, pullaa, saaristoa ja kesäöitä.

Toivoisin Suomeen ystävällistä, kannustavaa, avointa ja kunnioittavaa ilmapiiriä.”

Eeva Peura,
kuvataiteilija

”I get easily excited about new things or people. I’m positive and see the good in many things and people. With problems I’m focused on solutions and don’t really worry about things I’m not able to have an influence on. I’m balanced and I know what I am and what I’m not. I’m also proud of being a visual artist. I have made brave decisions and lots of work and it’s amazing to realize that everything has happened for a reason.

I think that Finland is clean, safe and equal. I love the seasons and the language here, percistent Finnish grandmas and glum grandpas. City festivals, ice swimming, buns, archipelago and summer nights.

I wish there was kind, supportive, open and respectful atmosphere in Finland.”

Eeva Peura,
visual artist

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Website Built with WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: