Laura Leskinen

_MG_3919_netti(c) Sonja Siikanen

”Pidän itsessäni siitä, että oon aika kova ja sitkee muija. Oon selvinnyt tähän asti vaikka mistä, ja vaikka vieläki on vaikeeta niin silti mä vaan porskuttelen menemään. Oon myös melko empaattinen ihminen ja tuen aina läheisiä viimeiseen saakka.

Suomella on rikas, monivaiheinen ja raskaskin historia. Se näkyy monella tavalla monessa eri paikassa ja se on analyyttiselle ihmiselle mielenkiintoista. Rakastan myös suomen kieltä, sillä se on mulle paras tapa ilmaista itseäni ja siinä on paljon kaikuja jostain muinaisesta.

Haluaisin, että Suomessa ymmärrettäisiin miten paljon se mihin perheeseen ja mille paikkakunnalle sattuu syntymään vaikuttaa ihmisten mahdollisuuksiin elämässä. Haluaisin myös että ihmiset osaisivat paremmin nähdä nykytilanteen osana useampien erilaisten historiankulkujen jatkumoa, ja että tähän tilanteeseen on tultu jostain mikä ei välttämättä olekaan niin kaukana nykyisestä. Suomi oli myös vain muutama sukupolvi sitten kehitysmaa. Tämä olisi hyvä pitää mielessä.”

Laura Leskinen,
yliopisto-opiskelija, mielenterveyskuntoutuja

”What I like about myself is that I’m quite a hard and tough woman. So far I’ve survived all kinds of things and even if it’s still hard, I keep going. I’m also an empathic person and I support my loved ones till the very end.

There’s a rich, eventful and quite a rough history in Finland. It shows in many ways in different places and is interesting  for an analytic person. I also love the Finnish language, because for me it’s the best way to express myself and it has lots of echos of something ancient.

I would like Finns to understand how much the family and the district person happen’s to be born in affects their opportunities. I would also like people to see the present situation as a part of many different continuums, and see the fact that we have come to this situation from somewhere that might not be so far from where we are now. Just a few generations ago Finland was a developing country and people should remember that.”

Laura Leskinen,
university student, mental health rehabilitator

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Website Built with WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: