Eeva Takkunen

_MG_9542_netti
(c) Sonja Siikanen

”Pidän itsessäni siitä, että lähtökohtaisesti suhtaudun kaikkeen aika positiivisesti. En tee asioista liian vaikeita. Lähes kaikki onnistuu, jos haluaa nähdä vaivaa saavuttaakseen unelmia. Ei se aina helppoa ole ja joskus pitää osata myös luovuttaa.

Suomessa ehdottomasti yksi parhaista asioista on vaihtuvat vuodenajat. Miten ensilumi voi tuntua aina yhtä hienolta!

Jos kaikki ihmiset Suomessa ja muualla maailmassa olisivat avoimia ja rehellisiä itselleen ja muille, olisi moni asia paljon paremmin. Se että olet sinut itsesi kanssa, näkyy tekemisessäsi ja olemisessasi ja tuo paljon positiivista ja hyvää ympärillesi.”

Eeva Takkunen,
ihminen

––––

“I like my positive attitude towards everything. I don’t overcomplicate things. If you are willing to show some effort when pursuing your dreams, almost anything can be done. It is not easy though, and sometimes you have to know when it is time to give up.

The changing seasons are the best thing in Finland. Just imagine how wonderful is to feel and see the first snow every year.

So many things would be so much better, if all people here in Finland, and actually all over the world, would be open and honest to themselves and others as well. When you are honestly yourself, it shows. It generates a lot of positivity and good things around you.”

Eeva Takkunen,
human

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Website Built with WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: