Inka Mantsinen

_MG_3951_netti
(c) Sonja Siikanen

”Itsessäni pidän aitoudesta, ja rohkeudesta kohdata asiat kuin asiat. Pidän siitä että uskallan ottaa mahdollisuuksista kiinni ja uskallan seurata unelmiani välittämättä muiden mielipiteistä.

Suomessa pidän sen puhtaudesta ja sen aitoudesta, sen luonnosta ja mahdollisuudesta opiskella ja hoitaa terveyttämme ilmaiseksi.

Haluaisin, että Suomessa osattaisiin olla avomielisiä. Haluaisin, että täällä hyväksyttäisiin sateenkaariperheet- ja suhteet, ja että Suomessa opittaisiin astumaan mukavuusalueen ulkopuolelle ja unohtamaan ennakkoluulot.”

Inka Mantsinen,
tyhjä

In myself I like my authenticity and my courage to encounter things as they are. I like my ability to grasp possibilities and my boldness to follow my dreams despite other peoples’ opinions.

In Finland I like its cleanness and genuiness, its nature, and the equal possibility to free education and free healthcare.

I would want to see Finland to be open-minded. I would want that LGBT families and relationships would be accepted. I would want to see Finland as a place where we would learn to step outside of our comfort-zones and forget our prejudices.”

Inka Mantsinen,
(empty)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Website Built with WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: