Mari Saari

_MG_6549_netti
(c) Sonja Siikanen

”Pidän siitä, että olen vihdoin oppinut hyväksymään epätäydellisyyteni ja sallin itselleni epäonnistumisia. Minulle riittää, että tiedän tekeväni parhaani itseni ja muiden eteen. Olin nuorempana liian ankara itseäni kohtaan ja täydellisyyteen pyrkiminen oli välillä uuvuttavaa. On ihanaa olla vapaasti oma itsensä vikoineen päivineen.

Suomessa on parasta vuodenaikojen vaihtelut. Saan voimaa rehevästä luonnosta, sen valosta ja väreistä.

Olen huolissani siitä, että yhteiskunnallinen keskustelu on sävyltään niin negatiivista ja Suomea johdetaan yhä enemmän pelon ja uhkakuvien kautta. Haluaisin, että meillä Suomessa olisi enemmän uskoa tulevaisuuteen ja ihmisyyteen. Minun Suomeni on tasa-arvoinen ja ihmisarvoa kunniottava. Siihen ei kuulu vihapuhe, rasismi tai muiden ihmisten demonisoiminen. Minun Suomessani pienistä, heikoista ja haavoittuvista huolehditaan. Sen Suomen haluan antaa myös lapsilleni.”

Mari Saari,
johtaja

”I like that I’ve finally come to terms with my imperfections and I let myself fail at times. It’s enough that I know I’m doing my best for myself and other people. When I was younger I was too harsh on myself, and sometimes aiming for perfection was exhausting. It’s wonderful to freely be myself with all my flaws.

The best thing in Finland is the changing of seasons. I get energy from the flourishing nature, it’s lights and colours.

I’m worried about the societal conversation being so negative and Finland being led by fear and menace. I wish that we’d have more faith in the future and in humanity. My Finland is equal and respectful for human dignity. It doesn’t include hate speech, racism or demonizing other people. In my Finland the small, the weak and the vulnerable are being looked after. That is the Finland I want my children to have.”

Mari Saari,
a leader

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Website Built with WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: