Eino Nurmisto

IMG_0803
(c) Sonja Siikanen

”En ole ikinä kokenut olevani mitenkään rohkea ihminen, päinvastoin, mutta muut pitävät minua rohkeana kirjoittamisen ja muun suhteen. Pidän siitä, että olen vahingossa rohkea. Ulkonäössäni pidän hampaistani.

Suomessa ja suomalaisissa pidän siitä, että olemme hiljaisia ja emme hirveästi puhu, että ei ole velvollisuutta koko ajan höpöttää vieraille. Toisaalta pidän myös siitä, että se ei aina pidä paikkaansa, vaan esimerkiksi yhteisen ongelman edessä tuntemattomien ihmisten keskuuteen syntyy helpostikin todella hyvä yhteishenki.

Suomessa haluaisin muuttaa hallituksen. Sen lisäksi paljon puhuttu keskustelukulttuurin raaistuminen on kamalaa. Esimerkiksi ihmisten haukkuminen anonyyminä Jodelissa menee käsityskykyni yli.”

Eino Nurmisto,
valokuvaaja, bloggaaja

”I’ve never thought of myself as a brave person, but quite the opposite. Even so, other people seem to think I am brave because of what I write, among other things. I like being accidentally brave. In my looks I like my teeth the most.

In Finland and in Finnish people I find pleasing that we’re quiet and don’t talk too much, and we don’t have the urge to chit-chat with strangers. On the other hand, I like that when Finnish people face a problem, they can find a feeling of togetherness.

In Finland I would like to change the government. Also the conversation culture in Finland has become more brutal, which is horrible. For example, anonymous verbal abuse on Jodel is something I can’t understand.”

Eino Nurmisto,
photographer, blogger

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Website Built with WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: