Joonas Pesonen

_MG_5956_netti(c) Sonja Siikanen

”Olen todella avoin toisia ihmisiä ja maailmaa kohtaan ja rohkeudesta tarttua elämään ja hetkeen ja luottaa siihen. Luottamus johtuu pitkälti myös siitä, että ympärillä on sellaisia ihmisiä, jotka ottavat vastaan jos kaadun. Pidän myös kyvystäni olla läsnä toisten ihmisten kanssa.

Pidän siitä, kuinka luonto on tietyllä tavalla koko ajan läsnä meidän elämässä. Myös suomalaisen yhteisöllisyys on upea asia, pienenä kansana pidämme jatkuvasti yhtä. Maailmalla käydessäni olen huomannut, että jos johonkuhun voi luottaa, niin suomalaiseen.

Haluaisin muuttaa keskustelukulttuuria, vaikka se onkin ehkä ajan henkeä paitsi Suomessa, myös muualla maailmassa. Voisimme olla kansakuntana ylpeämpiä siitä, mitä olemme saavuttaneet.”

Joonas Pesonen,
somepersoona

”I’m extremely open to other people and the world and the courage to grab on to life and a moment and trust it. The trust is also due to the fact that I have people around me who will catch me if I fall. I also like my ability to be present with others.

I like how the nature is in a way always present in our lives. Also the Finnish sense of community is an amazing thing, as a small nation we continue to stick together. While abroad I have noticed that you can always trust a Finn.

I would like to change the discussion culture, even if it’s zeitgeist not only in Finland, but other places in the world as well. As a nation we could be prouder of what we have achieved.”

Joonas Pesonen,
Social media personality

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Website Built with WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: