Senni Siltavuori

_MG_4679_netti
(c) Sonja Siikanen

”Olen äärimmäisen herkkä, suorasanainen, periksiantamaton ja että osaan rakastaa ja arvostaa itseäni ja sitä kautta muita ihmisiä ympärilläni.

Suomessa pidän siitä, että meille kaikille on sama peruskoulu. Täällä on turvallista elää ja poliisiin voi luottaa. Minulle on tärkeää, että meillä on jokamiehen oikeudet.

Suomessa haluaisin muuttaa sen, että täällä ei eläisi niin paljon yksinäisiä ja syrjäytyneitä. Haluasin pysäyttää kasvavan eriarvoisuuden. En haluaisi, että ennakkoluulot ja pelko ohjaisivat meidän suhtautumista toisiimme. Unelmani olisi, että Suomi voisi olla maa, jossa jokainen ihminen voisi rakastaa ja välittää itsestään, ja tätä kautta muista. Jos joskus jonkun olisi vaikea tehdä näin itselleen, tai toisille, siihen olis tarjolla matalan kynnyksen apua. Rakkaus synnyttää rakkautta, hymy hymyä ja niitä ei voi olla täällä liikaa.”

Senni Siltavuori,
kuvataideopiskelija

”I am extremely sensitive, straight forward, relentless and I know how to love and appreciate myself and with that other people around me.

What I like about Finland is that we all have the same basic schooling. It’s safe to live here and you can trust the police. It’s important to me that we have everyman’s rights.

What I would like to change is the fact that there are so many lonely and socially excluded people. I would like to change the evergrowing inequality. I wish that prejudices and fear didn’t guide our attitude towards each other. My dream is that Finland could be a country where everyone could love and care about themselves as well as others. If sometimes it would be hard for an individual to do so there should be low-threshold services for those situations. Love generates love, smile generates smiles and there can never be too much of either of those here.”

Senni Siltavuori,
art student

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Website Built with WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: