Aliisa Tonteri

IMG_6672(c) Sonja Siikanen

”Pidän siitä, että yritän olla niin avarakatseinen ja ennakkoluuloton kuin mahdollista. Haluan olla sellanen ihminen, jota on helppo lähestyä ja jolle voi kertoa huolensa ilman että joutuu pelkäämään niiden leviävän muualle.

Minusta on hienoa, että Suomessa saatiin läpi tasa-arvonen avioliittolaki. Arvostan myös Suomen luontoa, koska se on kaunis ja puhdas ja olen tosi iloinen, että se on säilynyt sellaisena. Ilmanen koulutus on myös mahtava asia.

Haluaisin muuttaa ihmisten asenteita maahanmuuttajia kohtaan ja stereotypioita, joita heihin liitetään. Jos useampi haluaisi kohdata heidät yksilöinä eikä isona stereotypiamassana, niin uskon että samanlaisia ongelmia ei olisi, ainakaan yhtä paljon kuin nyt.”

Aliisa Tonteri,
lastenohjaajaopiskelija

”I like that I try to be as open minded and unprejudiced as possible. I want to be that kind of a person who is easily approached and who you can tell all your worries to without having to be afraid of them spreading around.

To me it’s fantastic that the Equal Marriage Act went through. I also appreciate the Finnish nature, because it’s beautiful and clean and I’m very happy that it has stayed that way. The free education is also an amazing thing.

I would like to change people’s attitudes towards immigrants and the stereotypes that are attached to them. If more people would like to meet them as individuals instead of a big stereotype mass, I do believe that there wouldn’t be as many of the same kind of problems, at least not as many as there are right now.”

Aliisa Tonteri,
childcare instructor student

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Website Built with WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: