Oona Koivu

IMG_6615(c) Sonja Siikanen

Pidän itsessäni siitä, että minua on helppo lähestyä. Ihmiset ovat useasti kertoneet, että kanssani on hyvä ja kaunis olo. Se on kauneinta mitä minulle on ikinä sanottu. Olen kiitollinen siitä, että olen kykeneväinen ymmärtämään ja sitä kautta auttamaan muita. Ihmisiä ja eläimiä.

Pidän Suomessa siitä, että täällä voidaan pitää todella suuri Pride-tapahtuma erittäin pienillä negatiivisilla seurauksilla. Se on minulle tärkeää ja saa minut kyyneliin joka kerta. Täällä on aika turvassa, ainakin valkoisena panseksuaali-cisnaisena.

Haluaisin muuttaa Suomessa ihmisten muukalaisvihaa ja pelkoa uusia asioita kohtaan. Tietämättömyys pelottaa, mutta sitä voi muuttaa tapaamalla erilaisia ihmisiä ja opettamalla itse itseään ja muita. Valtamedia myllyttää negatiivisia asioita katsojalukujen toivossa, muttei ota mitään vastuuta siitä, miten sellainen vaikuttaa ihmisiin joiden ainut tiedonlähde on valtamedia.

Oona Koivu,
nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja

What I like about myself is that I’m easy to come to. People have often told me that they feel good and beautiful when they are with me. That is the most beautiful thing anyone has ever said to me. I’m thankful that I’m able to understand and therefore help others. People and animals.

In Finland I like that we are able to arrange a very big Pride happening, with very little negative impacts. That is important to me and makes me tear up every time. You are quite safe here, at least as a white pansexual cis woman.

What I’d like to change about Finland is people’s xenophobia and fear of new things. Ignorance scares me, but you can change that by meeting different people and teaching yourself and others. The mainstream media rumbles on about negative issues in hopes of more views, but doesn’t take any kind of responsibility of how it affects people, whose only source of information is the mainstream media.

Oona Koivu,
youth worker

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Website Built with WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: